# Thread: Let's OHP 2,020,000 lbs in 2020

1. Originally Posted by hardyboysare
+ 2640 = 1,650,575
+ 1,320 = 1,651,895

2. 3,212 + 1,651,895 = 1,655,107

3. Originally Posted by NearlyBigAngus
3,212 + 1,651,895 = 1,655,107
+ 2060 = 1,657,167

4. Originally Posted by hardyboysare
+ 2060 = 1,657,167
+ 900 = 1,658,067

5. Originally Posted by supramax
+ 900 = 1,658,067
+ 2,080 = 1,658,067

+ 2,080 = 1,658,067
7 x 42.5kg
7 x 42.5kg
7 x 42.5kg
8 x 42.5kg (AMRAP)

29 x 42.5kg = 1232.5kg (2717lb)

2717 + 1,658,067 = 1,660,784

7. Originally Posted by RapidFail
7 x 42.5kg
7 x 42.5kg
7 x 42.5kg
8 x 42.5kg (AMRAP)

29 x 42.5kg = 1232.5kg (2717lb)

2717 + 1,658,067 = 1,660,784
2,200 + 1,660,784 = 1,662,984

8. Originally Posted by RestoringTally
2,200 + 1,660,784 = 1,662,984
1,662,984 + 3,278 = 1,666,262

9. Originally Posted by AlexSays
1,662,984 + 3,278 = 1,666,262
+ 1,470 = 1,667,732 That's all she wrote until next week.

10. Originally Posted by supramax
+ 1,470 = 1,667,732 That's all she wrote until next week.
3,487 + 1,667,732 = 1,671,219

11. Originally Posted by NearlyBigAngus
3,487 + 1,667,732 = 1,671,219
+ 1980 = 1,673,199

12. Originally Posted by hardyboysare
+ 1980 = 1,673,199
+ 1865 = 1,675,064

13. Originally Posted by AlexSays
+ 1865 = 1,675,064
+ 2,700 = 1,677,764

14. Originally Posted by supramax
+ 2,700 = 1,677,764
+ 1,100 = 1,678,864
That's it for the week, methinks.

15. Originally Posted by supramax
+ 1,100 = 1,678,864
That's it for the week, methinks.
+ 2060 = 1,680,924

16. Originally Posted by hardyboysare
+ 2060 = 1,680,924
I've switched to doing a strict/military press, hence my weights are reduced. Last set is an AMRAP, followed by push press until I'm at RPE10.

7 x 35kg
7 x 35kg
7 x 35kg
7 x 35kg + 5 x 35kg

33 x 35kg = 1155kg (2546lb)

2546 + 1,680,924 = 1,683,470

17. Originally Posted by RapidFail
I've switched to doing a strict/military press, hence my weights are reduced. Last set is an AMRAP, followed by push press until I'm at RPE10.

7 x 35kg
7 x 35kg
7 x 35kg
7 x 35kg + 5 x 35kg

33 x 25kg = 1155kg (2546lb)

2546 + 1,680,924 = 1,683,470
+3,418 = 1,686,888

18. Originally Posted by AlexSays
+3,418 = 1,686,888
70kg/155lbs x5 = 775
70kg/155lbs x5 = 775
70kg/155lbs x5 = 775
60kg/130lbs x10 = 1300

775x3 = 2325

2325 +1300 = 3325

3325+1 686 888 = 1 690 213

19. Originally Posted by I3igAl
70kg/155lbs x5 = 775
70kg/155lbs x5 = 775
70kg/155lbs x5 = 775
60kg/130lbs x10 = 1300

775x3 = 2325

2325 +1300 = 3325

3325+1 686 888 = 1 690 213
+ 2060 = 1,692,273

20. Originally Posted by hardyboysare
+ 2060 = 1,692,273
+225=1,692,498
Not much but I started my 5x5 program today. Started with the bar since I have not lifted in years. Really had to swallow my pride doing everything with the empty bar.

21. Originally Posted by 25WeeksLater
+225=1,692,498
Not much but I started my 5x5 program today. Started with the bar since I have not lifted in years. Really had to swallow my pride doing everything with the empty bar.
Hey man just checking you're calculating right. If you're doing 5x5 it should be the bar weight x 25. This would mean the bar you are using weighs 9lb, is that correct?

+2,221 = 1,694,719

22. 2,240 + 1,694,719 = 1,694,719

2,240 + 1,694,719 = 1,694,719
Correction - New total after your 2,240 should be 1,696,959

+2,970 = 1,699,929

24. Originally Posted by AlexSays
Hey man just checking you're calculating right. If you're doing 5x5 it should be the bar weight x 25. This would mean the bar you are using weighs 9lb, is that correct?

+2,221 = 1,694,719
Lol yeah man I calculated 1 set not 5. Will do better next go around. Good eye.

25. Originally Posted by 25WeeksLater
Lol yeah man I calculated 1 set not 5. Will do better next go around. Good eye.
Thought that might be the case, just add on 900lb to the current total and you're set

26. Originally Posted by CW47
Correction - New total after your 2,240 should be 1,696,959

+2,970 = 1,699,929
Took a de-training week and forgot to add my total when I re-started on Monday so 2 days worth here...

1,699,929 + 6,248 = 1,706,177

27. Originally Posted by NearlyBigAngus
Took a de-training week and forgot to add my total when I re-started on Monday so 2 days worth here...

1,699,929 + 6,248 = 1,706,177
+2900 = 1,708,077

28. Originally Posted by AlexSays
+2900 = 1,708,077
+ 6,300 = 1,714,377

29. Originally Posted by supramax
+ 6,300 = 1,714,377
3212 + 1,714,377 = 1,717,589

30. Originally Posted by NearlyBigAngus
3212 + 1,714,377 = 1,717,589
+ 2750 = 1,720,339

Hallelujah the gyms are now open in the England!!

#### Posting Permissions

• You may not post new threads
• You may not post replies
• You may not post attachments
• You may not edit your posts