Bodybuilding.com Information Motivation Supplementation
in:

    The Worlds #1 Bodybuilding And Fitness Forum - Save Up To 50% Off Retail Prices In Our Bodybuilding.com Store!

Reply
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 30 of 32
  1. #1
    Registered User \/'s Avatar
    Join Date: Sep 2005
    Age: 26
    Posts: 1,513
    Rep Power: 4711
    \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000)
    \/ is offline

    bio help; easy REPS! (serious)

    will rep every1 who helps

    1) An active vaccination can be achieved by administering a solution containing
    A) antibodies.
    B) horse erythrocytes.
    C) B cells.
    D) a harmless variant strain of a disease-causing microbe.
    E) antibiotics.

    2) Antibodies are
    A) amino acids.
    B) lipids.
    C) carbohydrates.
    D) proteins.
    E) nucleic acids.

    3) Which of the following cell types is specifically responsible for humoral immunity?
    A) C lymphocytes
    B) B cells
    C) neutrophils
    D) natural killer cells
    E) macrophages

    4) What is the primary immune response?
    A) the production of primary-type antibody in the first day of exposure to a microorganism
    B) the immune response elicited by the primary antigen of a disease-causing microorganism
    C) the immune response elicited by the primary antibody of a disease-causing microorganism
    D) the immune response elicited by the first exposure of lymphocytes to a particular antigen
    E) the immune response elicited by the first exposure of memory cells to a particular antigen

    5) Which of the following by-products of metabolism is the most toxic?
    A) carbon monoxide
    B) ammonia
    C) urea
    D) carbonic acid
    E) lactic acid

    6) What is the main component of the white material in bird droppings?
    A) urea
    B) ammonia
    C) lactic acid
    D) sodium chloride
    E) uric acid

    7) Which of the following kinds of animals excrete their nitrogenous waste entirely as ammonia?
    A) birds
    B) tropical insects
    C) fish
    D) garden snails
    E) insects

    8) What is the advantage of excreting nitrogenous waste in the form of ammonia?
    A) Ammonia is less toxic than uric acid.
    B) Ammonia is less soluble than uric acid.
    C) Ammonia excretion conserves energy.
    D) Ammonia does not diffuse across cell membranes.
    E) Ammonia contains more nitrogen atoms per molecule than uric acid.

    9) Which of the following is not a function of the excretory system?
    A) elimination of nitrogenous wastes
    B) maintenance of salt balance
    C) elimination of undigested foods
    D) maintenance of water balance
    E) production of urine

    10) What is the function of urea reabsorption in the collecting ducts of the kidney?
    A) It restores the correct concentration of blood urea.
    B) It increases the osmotic concentration of the interstitial fluid in the renal medulla so that more water can
    be extracted from the urine.
    C) It reduces the salinity of the renal medulla and thus helps regulate how much water is reabsorbed from
    the urine.
    D) It induces NaCl to move into the capillaries and thus helps maintain blood salinity.
    E) The urea enters the ascending limb of the loop of Henle and from there is excreted in the urine.

    11) What is the name of the functional unit of the kidney?
    A) renal unit
    B) Bowman's capsule
    C) nephron
    D) glomerulus
    E) tubule

    12) Which of the following lists structures in the order in which fluid flows through them?
    A) proximal tubule, Bowman's capsule with glomerulus, loop of Henle, distal tubule, collecting duct
    B) Bowman's capsule with glomerulus, proximal tubule, distal tubule, loop of Henle, collecting duct
    C) Bowman's capsule with glomerulus, distal tubule, loop of Henle proximal tubule, collecting duct
    D) Bowman's capsule with glomerulus, proximal tubule, loop of Henle, distal tubule, collecting duct
    E) Proximal tubule, distal tubule, Bowman's capsule with glomerulus, collecting duct, loop of Henle

    13) Through which of these structures is urine transported to the bladder?
    A) ureter
    B) urethra
    C) renal artery
    D) renal medulla
    E) distal convoluted tubule

    14) Secretion is the movement of substances from the __________ to the __________.
    A) nephron tubule . . . glomerulus
    B) filtrate . . . blood
    C) glomerulus . . . nephron tubule
    D) blood . . . filtrate
    E) urinary bladder . . . outside
    "I dont get with many very hot girls (8.5+) because most of them are too insecure to have a very good looking boyfriend. They're afraid I'll cheat on them because I'm very good looking and are intimidated of talking to me because they think I'm a douchebag because most very good looking guys are. (serious) "
    -V8 Muscle
    Reply With Quote

  2. #2
    Registered User \/'s Avatar
    Join Date: Sep 2005
    Age: 26
    Posts: 1,513
    Rep Power: 4711
    \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000)
    \/ is offline
    15) Does most of the water that is filtered into Bowman's capsule appear in the urine? From which part(s)
    of the nephron can water reabsorption not take place?
    A) no; collecting ducts
    B) no; descending limb of the loop of Henle
    C) no; ascending limb of the loop of Henle
    D) yes; descending limb of the loop of Henle
    E) yes; collecting ducts

    16) The dialyzing solution used during kidney dialysis functions most like what fluid associated with a
    nephron?
    A) interstitial fluid
    B) the filtrate in the proximal tubule
    C) the filtrate in the Loop of Henle
    D) the filtrate in the distal tubule
    E) the filtrate in the collecting duct

    17) The unifying theme of biology is
    A) taxonomy.
    B) genetics.
    C) ecology.
    D) evolution.
    E) None of the choices are correct.

    18) Which one of the following best expresses the concept of natural selection?
    A) differential reproductive success
    B) overproduction of offspring
    C) inheritance of acquired characteristics
    D) change in response to need
    E) a drive to perfection

    19) Which of the following provides evidence that modern species have evolved from prior species?
    A) molecular biology
    B) comparative anatomy
    C) comparative embryology
    D) biogeography
    E) All of the choices are correct.

    20) Which one of the following is false? Natural selection ?
    A) is more of an editing process than a creative mechanism.
    B) is contingent upon time and place.
    C) results from an organism's needs.
    D) and evolutionary change can occur in a short time.
    E) can be seen to be working in organisms alive today.

    21) A population is
    A) applicable only to animals that reproduce asexually.
    B) the smallest unit that can evolve.
    C) a group of individuals of different species living in the same place at the same time.
    D) a collection of communities.
    E) All of the choices are correct.

    22) A population of 1,000 birds exists on a small Pacific island. Some of the birds are yellow, a
    characteristic determined by a recessive allele. The others are green, a characteristic determined by a
    dominant allele. A hurricane on the island kills most of the birds from this population. Only ten
    remain, and those birds all have yellow feathers. Which of the following statements is true?
    A) Assuming that no new birds come to the island and no mutations occur, future generations of this
    population will contain both green and yellow birds.
    B) The hurricane has caused a population bottleneck.
    C) This situation illustrates the principle of adaptive radiation.
    D) This situation illustrates the founder effect.
    E) The ten remaining birds will mate only with each other, this will contribute to gene flow in the
    population.

    23) The degree of adaptation that can occur in a population is limited by
    A) the need of the individuals.
    B) the amount of genetic variation in a population.
    C) the kind of genetic variation in a population.
    D) the amount and kind of genetic variation in a population.
    E) None of the choices are correct.

    24) An individual who does not finish all of a prescribed antibiotic is
    A) assuring that the bacterial strain will remain sensitive to that antibiotic.
    B) smart to save the antibiotic for the next time the illness strikes.
    C) subjecting the bacterial population to stabilizing selection.
    D) adversely affecting the health of all individuals exposed to that bacterial strain in the future.

    25) In a particular environment, there are no obvious fitness differences among individuals with dark hair
    and individuals with light hair. The term that best describes this situation is
    A) random mating.
    B) random selection.
    C) natural selection.
    D) random variation.
    E) neutral variation.

    26) An elk herd is observed over many generations. Most of the full-grown bull elk have antlers of nearly
    the same size, although a few have antlers that are significantly larger or smaller than this average size.
    The average antler size remains constant over the generations. Which of the following effects probably
    accounts for this situation?
    A) directional selection
    B) stabilizing selection
    C) a bottlenecking effect that resulted in low genetic diversity
    D) a founder effect that resulted in low genetic diversity
    E) a high rate of gene flow

    27) A rabbit population consists of animals that are either very dark on top or very light on top. When
    examining them closely, biologists were surprised to find no rabbit with a medium darkness,
    intermediate to the two extremes. This is an example of
    A) diversifying selection.
    B) directional selection.
    C) stabilitizing selection.
    D) heterozygote advantage.
    E) sexual selection.
    "I dont get with many very hot girls (8.5+) because most of them are too insecure to have a very good looking boyfriend. They're afraid I'll cheat on them because I'm very good looking and are intimidated of talking to me because they think I'm a douchebag because most very good looking guys are. (serious) "
    -V8 Muscle
    Reply With Quote

  3. #3
    lightweight Big_League's Avatar
    Join Date: Aug 2004
    Location: Dallas, Texas, United States
    Posts: 4,471
    BodyPoints: 2434
    Rep Power: 1290
    Big_League has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Big_League has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Big_League has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Big_League has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Big_League has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Big_League has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Big_League has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Big_League has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Big_League has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Big_League has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Big_League has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000)
    Visit Big_League's BodySpace
    Big_League is offline
    wikipedia
    You should always play fair when you have the winning hand.
    Reply With Quote

  4. #4
    Registered User dwdphan's Avatar
    Join Date: Mar 2009
    Location: United States
    Age: 33
    Stats: 5'11", 209 lbs
    Posts: 636
    Rep Power: 32
    dwdphan has much to be proud of. One of the best! (+20000) dwdphan has much to be proud of. One of the best! (+20000) dwdphan has much to be proud of. One of the best! (+20000) dwdphan has much to be proud of. One of the best! (+20000) dwdphan has much to be proud of. One of the best! (+20000) dwdphan has much to be proud of. One of the best! (+20000) dwdphan has much to be proud of. One of the best! (+20000) dwdphan has much to be proud of. One of the best! (+20000) dwdphan has much to be proud of. One of the best! (+20000) dwdphan has much to be proud of. One of the best! (+20000) dwdphan has much to be proud of. One of the best! (+20000)
    Visit dwdphan's BodySpace
    dwdphan is offline
    every answer is C
    "Fundamentals are a crutch for the talentless."--Kenny Powers
    Reply With Quote

  5. #5
    Registered User \/'s Avatar
    Join Date: Sep 2005
    Age: 26
    Posts: 1,513
    Rep Power: 4711
    \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000)
    \/ is offline
    28) What term is used to refer to structures that have a similar origin or ancestry even though they may be
    very different in appearance?
    A) convergent
    B) comparable
    C) analogous
    D) divergent
    E) homologous

    29) Speciation can occur as a result of reproductive isolation. Reproductive isolation can occur when
    individuals in two populations of organisms
    A) can't mate with each other because mating occurs at different times.
    B) mate with each other but produce offspring that are nonviable.
    C) use different types of behaviors to attract mates.
    D) have anatomical features that make it difficult for organisms from the different populations to mate
    and transfer sex cells.
    E) All of the choices are correct.

    30) The Monterey pine and Bishop's pine inhabit some of the same areas of central California. The
    Monterey pine releases pollen in February, while the Bishop's pine does so in April. This is an example
    of __________ isolation.
    A) behavioral
    B) postzygotic
    C) temporal
    D) habitat
    E) mechanical

    31) A mountain range divides a freshwater snail species into two isolated populations.
    Erosion eventually
    lowers the range and brings the two populations together again, but when they mate, the resulting
    hybrids all produce sterile young. This scenario is an example of
    A) sympatric speciation.
    B) allopatric speciation.
    C) incipient speciation.
    D) gradualism.
    E) punctuated equilibrium.

    32) Organisms having more than two complete sets of chromosomes are said to be
    A) haploid.
    B) polyploid.
    C) chimeric.
    D) hybrids.
    E) multinucleate.

    33) A group of individuals of a single species that occupy the same general area defines a
    A) population.
    B) community.
    C) species.
    D) subspecies.
    E) clone.

    34) The maximum number of individuals a habitat can support and maintain is called the
    A) reproductive potential.
    B) carrying capacity.
    C) community size. D) density-dependent factor.
    E) population growth.

    35) If an ecosystem has a carrying capacity of 1,000 individuals for a given species, and 2,000 individuals
    of that species are present, we can predict that the population
    A) size is at equilibrium.
    B) size will decrease.
    C) will rapidly increase.
    D) will be stagnant.
    E) size will slowly increase.

    36) The type of growth illustrated by the human race during the past 2,000 years is __________ growth.
    A) exponential
    B) logistic
    C) equilibrial
    D) Z-shaped
    E) linear

    37) The greatest crisis ever faced by humans is probably
    A) the ozone hole.
    B) global warming.
    C) hazardous waste disposal.
    D) air and water pollution.
    E) human population growth.

    38) What is the age structure of a population?
    A) the curve that results when the likelihood of dying is plotted as a function of age
    B) the curve that results when the likelihood of being alive is plotted as a function of age
    C) the proportion of individuals in different age groups
    D) the difference in the age distribution of a population at two different points in time
    E) the structure of a population at different points on its growth curve

    39) A country with an age structure diagram with a base smaller than most of the next higher levels is
    experiencing
    A) a population explosion.
    B) near zero population growth.
    C) negative population growth.
    D) logistic growth.
    E) exponential growth.

    40) The current rate of extinction may be as much as ____ times higher than at any other time in the past
    100,000 years.
    A) 10
    B) 100
    C) 1,000
    D) 10,000
    E) 5,000,000

    41) Biodiversity includes
    A) the genetic diversity within and between populations of a species.
    B) the variety of species in an ecosystem or throughout the biosphere.
    C) the variety of the biosphere's ecosystems.
    D) All of the choices are correct.
    E) None of the choices are correct.
    "I dont get with many very hot girls (8.5+) because most of them are too insecure to have a very good looking boyfriend. They're afraid I'll cheat on them because I'm very good looking and are intimidated of talking to me because they think I'm a douchebag because most very good looking guys are. (serious) "
    -V8 Muscle
    Reply With Quote

  6. #6
    Registered User mhoffman3's Avatar
    Join Date: Mar 2008
    Location: Madison, Wisconsin, United States
    Age: 26
    Stats: 5'10", 160 lbs
    Posts: 104
    Rep Power: 31
    mhoffman3 has much to be proud of. One of the best! (+20000) mhoffman3 has much to be proud of. One of the best! (+20000) mhoffman3 has much to be proud of. One of the best! (+20000) mhoffman3 has much to be proud of. One of the best! (+20000) mhoffman3 has much to be proud of. One of the best! (+20000) mhoffman3 has much to be proud of. One of the best! (+20000) mhoffman3 has much to be proud of. One of the best! (+20000) mhoffman3 has much to be proud of. One of the best! (+20000) mhoffman3 has much to be proud of. One of the best! (+20000) mhoffman3 has much to be proud of. One of the best! (+20000) mhoffman3 has much to be proud of. One of the best! (+20000)
    Visit mhoffman3's BodySpace
    mhoffman3 is offline
    I can answer a few of these that coincide with the renal physiology I studied last week:

    11 is d
    12 is d
    13 is a
    14 is d
    15 c
    Reply With Quote

  7. #7
    Registered User scrace's Avatar
    Join Date: Aug 2006
    Location: Maryland, United States
    Stats: 5'10", 182 lbs
    Posts: 9,214
    BodyPoints: 2341
    Rep Power: 4748
    scrace has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) scrace has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) scrace has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) scrace has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) scrace has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) scrace has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) scrace has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) scrace has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) scrace has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) scrace has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) scrace has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000)
    Visit scrace's BodySpace
    scrace is offline
    your posting an exam online?
    To have faith is to trust yourself to the water. When you swim you don't grab hold of the water, because if you do you will sink and drown. Instead you relax, and float. ― Alan Watts
    Reply With Quote

  8. #8
    Registered User \/'s Avatar
    Join Date: Sep 2005
    Age: 26
    Posts: 1,513
    Rep Power: 4711
    \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000)
    \/ is offline
    42) In the 2,000 years humans have lived on Madagascar, the island has lost approximately __________ of
    its native species and ____% of its forests.
    A) 10% 30%
    B) 25%, 40%
    C) 30%, 35%
    D) 50%, 80%
    E) 75%, 90%

    43) Approximately __________ of the prescriptions dispensed by U.S. pharmacies contain substances
    derived from plants.
    A) 10% B) 25% C) 30%
    D) 50% E) 75%

    44) Nearly __________ of Earth's surface has been altered by humans.
    A) 35%
    B) 40%
    C) 50%
    D) 65%
    E) 75%

    45) You arrive back in the U.S. after having visited a foreign country located on another continent. The
    customs agent stops the person in front of you and confiscates the fruit basket this person is bringing
    home. Being the knowledgeable person you are, you calmly explain to your enraged fellow traveler
    that the reason for the detainment is that the fruit basket may be
    A) carrying endangered fruit.
    B) carrying an exotic species that could damage North American ecosystems.
    C) contaminated with CFCs that will damage the ozone layer above North America.
    D) contaminated with sufficient DDT to cause serious harm to anyone who eats the fruit.
    E) All of the choices are correct.

    46) CFCs?
    A) were once used as pesticides.
    B) were once used as an energy source.
    C) contribute to acid precipitation.
    D) accumulate in the tissues of organisms.
    E) deplete the ozone layer.

    47) Which one of the following, if any, is not likely to result from an increase in global atmospheric
    temperature of as little as 2?C?
    A) rising sea levels
    B) coastal flooding
    C) altered patterns of global rainfall
    D) altered patterns of farming
    E) All of the choices are likely to result from an increase in global atmospheric temperature of as
    little as 2?C.

    48) The increase in the concentration of a substance in the tissues of organisms as it is passed up a food
    chain is called
    A) concentration of toxins. B) degeneration.
    C) maximization. D) incrementalization.
    *E) biological magnification.


    49) About one-third of all animal and plant species are concentrated onto biodiversity hot spots which
    make up _____ of Earth's land.
    A) 50% B) 20% C) 10% D) 5% E) 1.5%

    50) Most biodiversity hot spots are found in __________ regions.
    A) western B) tropical C) temperate
    D) tundra E) taiga

    51) If most of the individuals of a human population are in their prereproductive years, you would expect
    the population size to __________ after 20 years.
    A) stay the same B) increase C) decrease
    D) decrease and then stabilize E) decrease and then decrease more sharply

    52) The Yukon to Yellowstone Initiative is a plan to
    A) connect all of the national parks in the western United States.
    B) connect all of the national parks in the United States.
    C) connect all of the national parks in the United States to the provincial parks in Canada.
    D) connect parks in the United States and Canada with protected corridors where wildlife can travel
    safely.
    E) create a giant, fenced-in, private land area between the national parks in the United States to create a
    protected zone for wildlife.

    53) Which of the following is the greatest challenge facing the zoned reserve systems of Costa Rica?
    A) high predation by jaguars in the zoned reserves
    B) forest fires in the zoned reserves
    C) soil erosion in the zoned reserves
    D) poaching and illegal mining in the zoned reserves
    E) a growing human population
    "I dont get with many very hot girls (8.5+) because most of them are too insecure to have a very good looking boyfriend. They're afraid I'll cheat on them because I'm very good looking and are intimidated of talking to me because they think I'm a douchebag because most very good looking guys are. (serious) "
    -V8 Muscle
    Reply With Quote

  9. #9
    Patron Saint of winning. Saint-Odin's Avatar
    Join Date: Sep 2008
    Location: Ontario brah, Canada
    Age: 25
    Stats: 5'9", 155 lbs
    Posts: 4,569
    Rep Power: 4176
    Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000)
    Visit Saint-Odin's BodySpace
    Saint-Odin is offline
    Originally Posted by \/ View Post
    will rep every1 who helps

    1) An active vaccination can be achieved by administering a solution containing
    D) a harmless variant strain of a disease-causing microbe.


    2) Antibodies are
    A) amino acids.



    11) What is the name of the functional unit of the kidney?

    C) nephron


    12) Which of the following lists structures in the order in which fluid flows through them?

    B) Bowman's capsule with glomerulus, proximal tubule, distal tubule, loop of Henle, collecting duct


    13) Through which of these structures is urine transported to the bladder?
    A) ureter

    14) Secretion is the movement of substances from the __________ to the __________.

    E) urinary bladder . . . outside
    all i remember off the top of my head with relative certainty.

    edit: Holy **** strong exam

    www.wikipedia.com
    www.google.com
    Reply With Quote

  10. #10
    Registered User \/'s Avatar
    Join Date: Sep 2005
    Age: 26
    Posts: 1,513
    Rep Power: 4711
    \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000)
    \/ is offline
    this is a serious thread, its due tomorow at 6 pm...
    im simply running out of time (have a final to study for, work and a paper due tomorow, no i didnt procrastinate)
    "I dont get with many very hot girls (8.5+) because most of them are too insecure to have a very good looking boyfriend. They're afraid I'll cheat on them because I'm very good looking and are intimidated of talking to me because they think I'm a douchebag because most very good looking guys are. (serious) "
    -V8 Muscle
    Reply With Quote

  11. #11
    Registered User Uh_Oh's Avatar
    Join Date: Oct 2008
    Age: 25
    Posts: 2,869
    Rep Power: 265
    Uh_Oh has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000) Uh_Oh has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000) Uh_Oh has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000) Uh_Oh has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000) Uh_Oh has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000) Uh_Oh has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000) Uh_Oh has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000) Uh_Oh has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000) Uh_Oh has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000) Uh_Oh has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000) Uh_Oh has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000)
    Uh_Oh is offline
    I bet this is our exam. You should have studied instead of miscing.
    Reply With Quote

  12. #12
    The OG of Manletness Jester78's Avatar
    Join Date: Nov 2008
    Location: United States
    Stats: 5'6", 150 lbs
    Posts: 10,517
    Rep Power: 12725
    Jester78 has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Jester78 has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Jester78 has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Jester78 has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Jester78 has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Jester78 has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Jester78 has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Jester78 has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Jester78 has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Jester78 has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Jester78 has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000)
    Visit Jester78's BodySpace
    Jester78 is offline
    just made me thank God I am done with school, and made joyous at the same time. Thanks OP.

    when in doubt, all of the above. If all of the above and none of the above are both present, flip coin.
    *80 pushups before going anywhere in public crew*
    *manlets who somehow get laid crew*
    *8 mph over the speed limit at all times, no matter what crew*
    *enjoy our shirts shrinking in the dryer so they're tighter around our arms crew*
    *bring a sack lunch to work and throw it away every single time crew*
    *biceps bigger than quads crew*
    *bears, bulls, cubbies, hawks crew*
    Reply With Quote

  13. #13
    Registered User ECU_Pirate1990's Avatar
    Join Date: Jan 2009
    Age: 24
    Stats: 5'10", 182 lbs
    Posts: 607
    Rep Power: 129
    ECU_Pirate1990 has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000) ECU_Pirate1990 has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000) ECU_Pirate1990 has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000) ECU_Pirate1990 has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000) ECU_Pirate1990 has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000) ECU_Pirate1990 has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000) ECU_Pirate1990 has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000) ECU_Pirate1990 has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000) ECU_Pirate1990 has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000) ECU_Pirate1990 has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000) ECU_Pirate1990 has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000)
    Visit ECU_Pirate1990's BodySpace
    ECU_Pirate1990 is offline
    1.E 2. D 5. E 9. C 13. B 14. E 17. D 18. C 19. E 20. A or B 21. E 22. B 26. B 27. B 28. C 30. C 31. B 32. B 33. A 34. B 36. A or E 37. E 40. C 41. D

    Bio major at ECU, just got done with evolutionary bio, got a B in it but got an A in general bio fall semester. Reps brah?

    Edit: 36 is A for sure. Human growth is exponential, however resources are a linear growth meaning human growth increases more quickly than the resources available.
    Last edited by ECU_Pirate1990; 05-12-2009 at 04:33 PM.
    Start weight: 240 July 2010 (30% + bf)
    Current: 185 Feb 2011

    Goal Weight For Cut: 175 @ 10%
    Reply With Quote

  14. #14
    Patron Saint of winning. Saint-Odin's Avatar
    Join Date: Sep 2008
    Location: Ontario brah, Canada
    Age: 25
    Stats: 5'9", 155 lbs
    Posts: 4,569
    Rep Power: 4176
    Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000)
    Visit Saint-Odin's BodySpace
    Saint-Odin is offline
    Originally Posted by \/ View Post
    42) In the 2,000 years humans have lived on Madagascar, the island has lost approximately __________ of
    its native species and ____% of its forests.
    A) 10% 30%
    B) 25%, 40%
    C) 30%, 35%
    D) 50%, 80%
    E) 75%, 90%

    43) Approximately __________ of the prescriptions dispensed by U.S. pharmacies contain substances
    derived from plants.
    E) 75%

    44) Nearly __________ of Earth's surface has been altered by humans.
    A) 35%


    45) You arrive back in the U.S. after having visited a foreign country located on another continent. The
    customs agent stops the person in front of you and confiscates the fruit basket this person is bringing
    home. Being the knowledgeable person you are, you calmly explain to your enraged fellow traveler
    that the reason for the detainment is that the fruit basket may be

    B) carrying an exotic species that could damage North American ecosystems.

    46) CFCs?

    E) deplete the ozone layer.

    47) Which one of the following, if any, is not likely to result from an increase in global atmospheric
    temperature of as little as 2?C?

    E) All of the choices are likely to result from an increase in global atmospheric temperature of as
    little as 2?C.

    48) The increase in the concentration of a substance in the tissues of organisms as it is passed up a food
    chain is called
    E) biological magnification.


    49) About one-third of all animal and plant species are concentrated onto biodiversity hot spots which
    make up _____ of Earth's land.
    E) 1.5%

    50) Most biodiversity hot spots are found in __________ regions.
    B) tropical

    51) If most of the individuals of a human population are in their prereproductive years, you would expect
    the population size to __________ after 20 years.
    E) decrease and then decrease more sharply

    52) The Yukon to Yellowstone Initiative is a plan to

    D) connect parks in the United States and Canada with protected corridors where wildlife can travel
    safely.


    53) Which of the following is the greatest challenge facing the zoned reserve systems of Costa Rica?
    D) poaching and illegal mining in the zoned reserves
    you owe me reps, bitch.
    Reply With Quote

  15. #15
    Registered User ECU_Pirate1990's Avatar
    Join Date: Jan 2009
    Age: 24
    Stats: 5'10", 182 lbs
    Posts: 607
    Rep Power: 129
    ECU_Pirate1990 has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000) ECU_Pirate1990 has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000) ECU_Pirate1990 has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000) ECU_Pirate1990 has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000) ECU_Pirate1990 has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000) ECU_Pirate1990 has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000) ECU_Pirate1990 has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000) ECU_Pirate1990 has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000) ECU_Pirate1990 has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000) ECU_Pirate1990 has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000) ECU_Pirate1990 has a reputation beyond repute. Second best rank possible! (+100000)
    Visit ECU_Pirate1990's BodySpace
    ECU_Pirate1990 is offline
    Originally Posted by Saint-Odin View Post
    you owe me reps, bitch.
    He owes me reps too brah.. I'll rep you to give you some more skittles
    Start weight: 240 July 2010 (30% + bf)
    Current: 185 Feb 2011

    Goal Weight For Cut: 175 @ 10%
    Reply With Quote

  16. #16
    Focused. findingmyway's Avatar
    Join Date: Feb 2009
    Age: 25
    Posts: 5,662
    Rep Power: 4620
    findingmyway has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) findingmyway has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) findingmyway has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) findingmyway has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) findingmyway has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) findingmyway has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) findingmyway has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) findingmyway has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) findingmyway has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) findingmyway has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) findingmyway has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000)
    Visit findingmyway's BodySpace
    findingmyway is offline
    29. E
    4. B
    42. D
    44. C
    45. B
    48. E
    50. B
    53. E
    Reply With Quote

  17. #17
    Registered User \/'s Avatar
    Join Date: Sep 2005
    Age: 26
    Posts: 1,513
    Rep Power: 4711
    \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000)
    \/ is offline
    will start repping tonight after i turn in the homework ^^^ and take the final.
    keep answers coming
    "I dont get with many very hot girls (8.5+) because most of them are too insecure to have a very good looking boyfriend. They're afraid I'll cheat on them because I'm very good looking and are intimidated of talking to me because they think I'm a douchebag because most very good looking guys are. (serious) "
    -V8 Muscle
    Reply With Quote

  18. #18
    Wichita, KS brah Buster_Jaimen's Avatar
    Join Date: Apr 2009
    Age: 37
    Stats: 6'1", 185 lbs
    Posts: 5,998
    Rep Power: 5543
    Buster_Jaimen has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Buster_Jaimen has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Buster_Jaimen has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Buster_Jaimen has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Buster_Jaimen has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Buster_Jaimen has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Buster_Jaimen has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Buster_Jaimen has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Buster_Jaimen has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Buster_Jaimen has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Buster_Jaimen has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000)
    Visit Buster_Jaimen's BodySpace
    Buster_Jaimen is offline
    Originally Posted by \/ View Post
    will rep every1 who helps

    1) An active vaccination can be achieved by administering a solution containing
    A) antibodies.
    B) horse erythrocytes.
    C) B cells.
    D) a harmless variant strain of a disease-causing microbe.
    E) antibiotics.

    2) Antibodies are
    A) amino acids.
    B) lipids.
    C) carbohydrates.
    D) proteins.
    E) nucleic acids.

    3) Which of the following cell types is specifically responsible for humoral immunity?
    A) C lymphocytes
    B) B cells
    C) neutrophils
    D) natural killer cells
    E) macrophages

    4) What is the primary immune response?
    A) the production of primary-type antibody in the first day of exposure to a microorganism
    B) the immune response elicited by the primary antigen of a disease-causing microorganism
    C) the immune response elicited by the primary antibody of a disease-causing microorganism
    D) the immune response elicited by the first exposure of lymphocytes to a particular antigen
    E) the immune response elicited by the first exposure of memory cells to a particular antigen

    5) Which of the following by-products of metabolism is the most toxic?
    A) carbon monoxide
    B) ammonia
    C) urea
    D) carbonic acid
    E) lactic acid

    6) What is the main component of the white material in bird droppings?
    A) urea
    B) ammonia
    C) lactic acid
    D) sodium chloride
    E) uric acid

    7) Which of the following kinds of animals excrete their nitrogenous waste entirely as ammonia?
    A) birds
    B) tropical insects
    C) fish
    D) garden snails
    E) insects

    8) What is the advantage of excreting nitrogenous waste in the form of ammonia?
    A) Ammonia is less toxic than uric acid.
    B) Ammonia is less soluble than uric acid.
    C) Ammonia excretion conserves energy.
    D) Ammonia does not diffuse across cell membranes.
    E) Ammonia contains more nitrogen atoms per molecule than uric acid.

    9) Which of the following is not a function of the excretory system?
    A) elimination of nitrogenous wastes
    B) maintenance of salt balance
    C) elimination of undigested foods
    D) maintenance of water balance
    E) production of urine

    10) What is the function of urea reabsorption in the collecting ducts of the kidney?
    A) It restores the correct concentration of blood urea.
    B) It increases the osmotic concentration of the interstitial fluid in the renal medulla so that more water can
    be extracted from the urine.
    C) It reduces the salinity of the renal medulla and thus helps regulate how much water is reabsorbed from
    the urine.
    D) It induces NaCl to move into the capillaries and thus helps maintain blood salinity.
    E) The urea enters the ascending limb of the loop of Henle and from there is excreted in the urine.

    11) What is the name of the functional unit of the kidney?
    A) renal unit
    B) Bowman's capsule
    C) nephron
    D) glomerulus
    E) tubule

    12) Which of the following lists structures in the order in which fluid flows through them?
    A) proximal tubule, Bowman's capsule with glomerulus, loop of Henle, distal tubule, collecting duct
    B) Bowman's capsule with glomerulus, proximal tubule, distal tubule, loop of Henle, collecting duct
    C) Bowman's capsule with glomerulus, distal tubule, loop of Henle proximal tubule, collecting duct
    D) Bowman's capsule with glomerulus, proximal tubule, loop of Henle, distal tubule, collecting duct
    E) Proximal tubule, distal tubule, Bowman's capsule with glomerulus, collecting duct, loop of Henle

    13) Through which of these structures is urine transported to the bladder?
    A) ureter
    B) urethra
    C) renal artery
    D) renal medulla
    E) distal convoluted tubule

    14) Secretion is the movement of substances from the __________ to the __________.
    A) nephron tubule . . . glomerulus
    B) filtrate . . . blood
    C) glomerulus . . . nephron tubule
    D) blood . . . filtrate
    E) urinary bladder . . . outside
    Only ones I could think of.
    Reply With Quote

  19. #19
    Statistical Anomaly komrade's Avatar
    Join Date: Jan 2009
    Location: Texas, United States
    Age: 25
    Stats: 5'11", 192 lbs
    Posts: 4,023
    Rep Power: 1360
    komrade has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) komrade has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) komrade has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) komrade has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) komrade has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) komrade has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) komrade has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) komrade has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) komrade has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) komrade has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) komrade has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000)
    Visit komrade's BodySpace
    komrade is offline
    11 is C, not D.
    Reply With Quote

  20. #20
    Registered User rampagefc77's Avatar
    Join Date: Apr 2006
    Age: 27
    Stats: 5'9", 177 lbs
    Posts: 9,346
    BodyPoints: 21587
    Rep Power: 18721
    rampagefc77 has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) rampagefc77 has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) rampagefc77 has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) rampagefc77 has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) rampagefc77 has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) rampagefc77 has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) rampagefc77 has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) rampagefc77 has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) rampagefc77 has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) rampagefc77 has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) rampagefc77 has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000)
    Visit rampagefc77's BodySpace
    rampagefc77 is offline
    do your own exam like everyone else damnit
    Reply With Quote

  21. #21
    Registered User \/'s Avatar
    Join Date: Sep 2005
    Age: 26
    Posts: 1,513
    Rep Power: 4711
    \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000)
    \/ is offline
    no1s making u do it... btw, i looked over real quick and a lot are wrong... c'mon misc. if u dont know 1, skip it and answer the ones u do know, ill rep ya anyways
    "I dont get with many very hot girls (8.5+) because most of them are too insecure to have a very good looking boyfriend. They're afraid I'll cheat on them because I'm very good looking and are intimidated of talking to me because they think I'm a douchebag because most very good looking guys are. (serious) "
    -V8 Muscle
    Reply With Quote

  22. #22
    the MacLaren of members pantydropper's Avatar
    Join Date: Jun 2006
    Location: █♣█
    Age: 8
    Posts: 690
    Rep Power: 2415
    pantydropper has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) pantydropper has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) pantydropper has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) pantydropper has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) pantydropper has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) pantydropper has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) pantydropper has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) pantydropper has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) pantydropper has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) pantydropper has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) pantydropper has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000)
    Visit pantydropper's BodySpace
    pantydropper is offline
    7 c
    8 c
    9 b
    If you werent meant to eat animals they wouldnt be made out of food.
    Reply With Quote

  23. #23
    ༼ つ ◕_◕ ༽つ stevedarsh's Avatar
    Join Date: Jan 2008
    Location: Texas, United States
    Stats: 6'1", 228 lbs
    Posts: 13,527
    Rep Power: 10544
    stevedarsh has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) stevedarsh has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) stevedarsh has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) stevedarsh has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) stevedarsh has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) stevedarsh has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) stevedarsh has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) stevedarsh has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) stevedarsh has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) stevedarsh has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) stevedarsh has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000)
    Visit stevedarsh's BodySpace
    stevedarsh is offline
    1. D) a harmless variant strain of a disease-causing microbe.
    2. protein
    "We shoved it."
    -Mark Dantonio

    Stay positive and love your life
    Reply With Quote

  24. #24
    ༼ つ ◕_◕ ༽つ stevedarsh's Avatar
    Join Date: Jan 2008
    Location: Texas, United States
    Stats: 6'1", 228 lbs
    Posts: 13,527
    Rep Power: 10544
    stevedarsh has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) stevedarsh has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) stevedarsh has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) stevedarsh has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) stevedarsh has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) stevedarsh has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) stevedarsh has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) stevedarsh has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) stevedarsh has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) stevedarsh has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) stevedarsh has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000)
    Visit stevedarsh's BodySpace
    stevedarsh is offline
    3. B lymphocytes
    "We shoved it."
    -Mark Dantonio

    Stay positive and love your life
    Reply With Quote

  25. #25
    Registered User \/'s Avatar
    Join Date: Sep 2005
    Age: 26
    Posts: 1,513
    Rep Power: 4711
    \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000)
    \/ is offline
    one more bump
    "I dont get with many very hot girls (8.5+) because most of them are too insecure to have a very good looking boyfriend. They're afraid I'll cheat on them because I'm very good looking and are intimidated of talking to me because they think I'm a douchebag because most very good looking guys are. (serious) "
    -V8 Muscle
    Reply With Quote

  26. #26
    Patron Saint of winning. Saint-Odin's Avatar
    Join Date: Sep 2008
    Location: Ontario brah, Canada
    Age: 25
    Stats: 5'9", 155 lbs
    Posts: 4,569
    Rep Power: 4176
    Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) Saint-Odin has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000)
    Visit Saint-Odin's BodySpace
    Saint-Odin is offline
    Originally Posted by \/ View Post
    one more bump
    one more rep

    it's what you owe me, phaggot.
    Reply With Quote

  27. #27
    Registered User \/'s Avatar
    Join Date: Sep 2005
    Age: 26
    Posts: 1,513
    Rep Power: 4711
    \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000)
    \/ is offline
    Originally Posted by \/ View Post
    will start repping tonight after i turn in the homework ^^^ and take the final.
    keep answers coming
    Originally Posted by Saint-Odin View Post
    one more rep

    it's what you owe me, phaggot.
    learn how to read
    "I dont get with many very hot girls (8.5+) because most of them are too insecure to have a very good looking boyfriend. They're afraid I'll cheat on them because I'm very good looking and are intimidated of talking to me because they think I'm a douchebag because most very good looking guys are. (serious) "
    -V8 Muscle
    Reply With Quote

  28. #28
    Registered User \/'s Avatar
    Join Date: Sep 2005
    Age: 26
    Posts: 1,513
    Rep Power: 4711
    \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000)
    \/ is offline
    one more hour and im halfway done w/ the paper... help is apreciated
    "I dont get with many very hot girls (8.5+) because most of them are too insecure to have a very good looking boyfriend. They're afraid I'll cheat on them because I'm very good looking and are intimidated of talking to me because they think I'm a douchebag because most very good looking guys are. (serious) "
    -V8 Muscle
    Reply With Quote

  29. #29
    Registered User ericbobert's Avatar
    Join Date: May 2008
    Posts: 220
    Rep Power: 69
    ericbobert has a brilliant future. Third best rank! (+40000) ericbobert has a brilliant future. Third best rank! (+40000) ericbobert has a brilliant future. Third best rank! (+40000) ericbobert has a brilliant future. Third best rank! (+40000) ericbobert has a brilliant future. Third best rank! (+40000) ericbobert has a brilliant future. Third best rank! (+40000) ericbobert has a brilliant future. Third best rank! (+40000) ericbobert has a brilliant future. Third best rank! (+40000) ericbobert has a brilliant future. Third best rank! (+40000) ericbobert has a brilliant future. Third best rank! (+40000) ericbobert has a brilliant future. Third best rank! (+40000)
    Visit ericbobert's BodySpace
    ericbobert is offline
    Birds don't excrete nitrogen as urea.
    Reply With Quote

  30. #30
    Registered User \/'s Avatar
    Join Date: Sep 2005
    Age: 26
    Posts: 1,513
    Rep Power: 4711
    \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000) \/ has reached the pinnacle! Best possible rank! (+1000000)
    \/ is offline
    Originally Posted by ericbobert View Post
    Birds don't excrete nitrogen as urea.
    its uric acid
    "I dont get with many very hot girls (8.5+) because most of them are too insecure to have a very good looking boyfriend. They're afraid I'll cheat on them because I'm very good looking and are intimidated of talking to me because they think I'm a douchebag because most very good looking guys are. (serious) "
    -V8 Muscle
    Reply With Quote

Reply
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Home Store Products Careers Help Contact Us Terms of Use Checkout