Need Help? Customer Support 1-866-236-8417

Thread: so 3 guys pay 30 dollars for a hotel room

1. so 3 guys pay 30 dollars for a hotel room

but the room was only 25\$. so the hotel clerk gives them 3 dollars back and keeps two as a tip.

so each guy gets a doller back so they each paid 9\$

9x3=27

and the clerk only has 2 dollers

what happened to the extra doller?

and who was phone?

2. the extra dollar is up your ass cuz i hate riddles

3. 25/3 = some ****
25/3 + 3 dollars = some number that isnt whole which = 9 dollars paid by each as wrong

4. the clerk is a guy he gets a dollar too

5. 30(total)-25(room)= 5 dollars. 1 apiece for three guys, =3.....2 dollars for clerk

edit:lulz at the responses

6. Originally Posted by DontTreadOnMe
but the room was only 25\$. so the hotel clerk gives them 3 dollars back and keeps two as a tip.

so each guy gets a doller back so they each paid 9\$

9x3=27

and the clerk only has 2 dollers

what happened to the extra doller?

and who was phone?
Wrong..they each originally paid 8.33 so when they get a dollar back they each paid 9.33.

9.33 x 3 = 28
28 + 2 = 30

7. Originally Posted by Fit-C
the extra dollar is up your ass cuz i hate riddles
thats because girls cant do math

8. Originally Posted by Joeyw88
30(total)-25(room)= 5 dollars. 1 apiece for three guys, =3.....2 dollars for clerk

edit:lulz at the responses
but the guys each paid 9 =27
clerk has 2

27+2=29

9. My mind has been blown!

10. this is a pretty homo riddle.

3 guys gettin a hotel room?

you ghey brah?

11. Losses and gains don't add up to total dollars spent.

12. Originally Posted by DontTreadOnMe
but the guys each paid 9 =27
clerk has 2

27+2=29
lawls.....okay well if they paid 10 each then that =\$30 right?

The room cost \$25 so \$30-\$25= \$5 dollars left

Well if they get a dollar back each then thats \$2 left.....which goes to clerk lol thats what i originally said

13. The bellboy had \$5 and each man paid \$10. The clerk took \$5 out of the \$30 leaving \$25, so all together the men paid \$25 the bellboy gave one dollar to each of them, but they still paid only \$25 altogether. 25 + the 3 they got back from the bellboy + the 2 the bellboy had = \$30

14. They paid 9 dollars each, to the clerk, so he has 27 dollars, and each of the guys have the one dollar they got back. 27 + 3 = 30

15. Its a writing mistake, they didnt paid 9 dls, there is the mistake, you bull****in

They paid 25 dls for the room.
They got 3 dls back.
The other dude keeped 2 as a tip.

25+3+2?

16. Originally Posted by chaserz
this is a pretty homo riddle.

3 guys gettin a hotel room?

you ghey brah?
Regardless of where that dollar went, there is definitely going to be some ghey sex in that room

17. Originally Posted by Joeyw88
lawls.....okay well if they paid 10 each then that =\$30 right?

The room cost \$25 so \$30-\$25= \$5 dollars left

Well if they get a dollar back each then thats \$2 left.....which goes to clerk lol thats what i originally said
x2...

18. Originally Posted by K_Ching
They paid 9 dollars each, to the clerk, so he has 27 dollars, and each of the guys have the one dollar they got back. 27 + 3 = 30
lol wut? fail.

19. Originally Posted by DontTreadOnMe
but the room was only 25\$. so the hotel clerk gives them 3 dollars back and keeps two as a tip.

so each guy gets a doller back so they each paid 9\$

9x3=27

and the clerk only has 2 dollers

what happened to the extra doller?

and who was phone?
there are no 'extra dollar'

guys pay \$30
clerk give \$3 back and keep \$2 for herself (tip)

another word.

9x3=27 (\$25 for room + 2 for tip) and \$3 left over are the guys changes

20. It makes total sense to me. They paid 9 dollars each = \$27. \$25 goes in the cash register. \$2 goes for tip. And they have \$3 left over out of the \$30.

You dont add the \$2 from the \$27 you subtract it, \$27 is already paid, they got \$3 back. Out of the \$27 paid the clerk keeps \$2 for tip.